DIN FRISÖR I STAFFANSTORP


ROSVALL'S SALONG

__________________________


En harmonisk och glad salong där alla är välkomna. Hit kan du komma för att få en ny frisyr, färg eller bara en uppfräschning av ditt hår! 

ELIN

FRISÖRLICENS - GESÄLLBREV - MÄSTARBREV

2012 tog jag studenten och började jobba som frisör i Malmö. Efter att jag jobbat 6 år i Malmö bestämde jag mig att öppna Rosvall's salong i Staffanstorp. Mitt yrke är inte bara mitt arbete utan även mitt stora intresse vilket gör att jag ständigt håller mig uppdaterad. Inget hår är för mycket eller för litet, jag gillar utmaningar och tillsammans med dig som kund skapar vi tillsammans en fantastisk frisyr. Mitt mål är att ge dig som kund en frisyr som passar din personlighet och ditt utseende. Kommer du till mig kan du räkna med hög kvalité, kreativitet och service.

SARAH

FRISÖRLICENS - GESÄLLBREV

Jag har jobbat som frisör sen 2013 en sväng i Malmö men största tiden i Staffanstorp. Jag har tidigare tävlat i Skåne Mästerskapen och även varit med i Svenska Frisör Landslaget. November 2020 började jag jobba på Rosvall's salong. Frisöryrket passar mig bra för att jag älskar att skapa och lära mig nya saker. Jag är kreativ, fantasifull och tillsammans skapar vi en frisyr och färg som passar just dig.

MATILDA

FRISÖRLICENS - TRAINEE 

MAMMALEDIG

Jag har gått frisörprogramet på Polhemskolan och tog studenten juni 2020. Nu jobbar jag av mina lärlings timmar för att sen ta mitt gesällbrev. Jag brinner för att jobba som frisör. Jag håller mig alltid uppdaterad på de senaste trenderna och älskar att göra mina kunder fina i håret. Hos mig får du en avkopplande stund i stolen.

HANNA

FRISÖRELEV ÅRSKURS 3

Jag går nu min sista termin på Polhemskolan i Lund. Mitt mål är att ge dig som kund en trevlig stund och vackert hår. Det jag verkligen gillar med frisöryrket är att det är både kreativt och socialt.