FRISÖR STAFFANSTORP

BOKA DIN TID ONLINE.


Rosvall's salong öppnade 2019 i Staffanstorp. Vi är fem glada frisörer som älskar vårt jobb. Med vår kunskap och kreativitet skapar vi tillsammans rätt frisyr, form och färg för just dig.

Matilda Takkula Frisör i Staffanstorp

Matilda Takkula

Jag har jobbat på Rosvall's salong sen salongen öppnade. Jag har gått min utbildning på Polhemskolan i Lund. Som frisör håller jag mig alltid uppdaterad på de senaste trenderna och älskar att göra mina kunder fina i håret. Jag brinner för att jobba som frisör och gör allt från stora färgförändringar, klippningar och brynfärgning. Hos mig får du en avkopplande stund i stolen.


Hanna Andersson

Jag har gått min frisörutbilding på Polhemskolan i Lund. Startade som elev på Rosvall's salong, efter studenten fortsatte jag som lärling och november 2022 tog jag mitt gesällbrev. Mitt mål är att ge dig som kund en trevlig stund och ett vackert hår. Det jag verkligen gillar med frisöryrket är att det är både kreativt och socialt. Jag är inte rädd för utmaningar. Det är alltid roligt med nya idéer och ny inspiration.

Hanna Andersson Frisör i Staffanstorp
Nike Pålsson Frisör i Staffanstorp

Nike Pålsson

Jobbat som frisör i Tygelsjö och ser nu fram emot nya äventyr i Staffanstorp. Som frisör är jag glad, lyhörd och tillsammans med mina kunder skapar vi nya idèer för just ditt hår. Mitt mål är att ge dig en frisyr/färg som du känner dig snygg och bekväm i. Jag tycker om att pyssla om mina kunder och ge dom en härlig stund i stolen. 

Elin Rosvall

Jobbat som frisör i 10 år och startade Rosvall's salong 2019. Efter nästan 7 år som frisör i Malmö bestämde jag mig för att starta Rosvall's salong i Staffanstorp. Mitt yrke är inte bara mitt arbete utan även mitt stora intresse vilket gör att jag ständigt håller mig uppdaterad. Inget hår är för mycket eller för litet, jag gillar utmaningar och tillsammans med dig skapar vi tillsammans en fantastisk frisyr. Mitt mål är att ge dig som kund en frisyr som passar din personlighet och ditt utseende. 

Elin Rosvall Frisör i Staffanstorp
Sarah petersén frisör i staffanstorp

Sarah Petersén

Mammaledig


Jag har jobbat som frisör sen 2013 en sväng i Malmö men största tiden i Staffanstorp. Jag har tidigare tävlat i Skåne Mästerskapen och även varit med i Svenska Frisör Landslaget. November 2020 började jag jobba på Rosvall's salong. Frisöryrket passar mig bra för att jag älskar att skapa och lära mig nya saker. Jag är kreativ, fantasifull och tillsammans skapar vi en frisyr och färg som passar just dig.

Våra bilder är fotade av www.artbygustin.se

Välkommen!